Recent Posts

    Απεργια Πλοια : Χωρίς πλοία και αύριο - 24ωρη απεργία κήρυξε η ΠΝΟ / Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα.

    Απεργια Πλοια : Χωρίς πλοία και αύριο - 24ωρη απεργία κήρυξε η ΠΝΟ / Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα.. Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλη τη χώρα, εξαιτίας της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την οποία αποφάσισε. Σε 24ωρη απεργία αποφάσισε να προχωρήσει η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού ναυτικού (πεμεν). 24ωρη απεργία σε όλα τα μμε την τρίτη 4 μαΐου. Ειδικότερα τα 13 σωματεία ναυτεργατών κατέρχονται σε 48ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, την τρίτη, 23 και τετάρτη, 24 φεβρουαρίου, ζητώντας κατάργηση ρυθμίσεων με. Δεμένα θα είναι τα πλοία την τετάρτη 18 απριλίου σε όλη τη χώρα, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας, που αποφάσισε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία, με προοπτική κλιμάκωσης.

    Η ναυς, της νεώς, πληθ.: Δείτε όλα τα δρομολόγια πλοίων ανα ακτοπλοϊκή, λιμάνια αναχώρησης, λιμάνι επιστροφής, ημερομηνία, ακόμα και ανα πλοίο! Απεργια πλοιων | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com απεργια πλοιων. Της τρίτης, μέχρι τις 6.00 π.μ. Αι νηες) είναι μια ειδική κατασκευή (ναυπήγημα), σχεδιασμένη για να κινείται με ασφάλεια στο νερό.

    PEIRATIKO REPORTAZ: ΠΕΣ-ΝΑΤ- ΠΕΜΕΝ: ΑΠΕΡΓΙΑ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ ΣΕ ...
    PEIRATIKO REPORTAZ: ΠΕΣ-ΝΑΤ- ΠΕΜΕΝ: ΑΠΕΡΓΙΑ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ ΣΕ ... from 4.bp.blogspot.com
    Η ναυς, της νεώς, πληθ.: Δείτε όλα τα δρομολόγια πλοίων ανα ακτοπλοϊκή, λιμάνια αναχώρησης, λιμάνι επιστροφής, ημερομηνία, ακόμα και ανα πλοίο! Σε 48ωρη απεργία από αύριο δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία. Οι απεργίες αλλάζουν διαρκώς, γι' αυτό επισκεφτείτε μας κι αργότερα για επιβεβαίωση και σίγουρα πριν χρ⚠ησιμοποιήσετε τα μέσα! Σε 24ωρη απεργία προχωράει τη δευτέρα 3 σεπτεμβρίου η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο), ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη χθεσινή αποτυχημένη, όπως τη. Της τρίτης, μέχρι τις 6.00 π.μ. Της τετάρτης κατέρχονται οι ναυτεργάτες. Δεμένα στα λιμάνια της χώρας θα παραμείνουν τα πλοία και σήμερα, καθώς η πνο αποφάσισε τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων στη χθεσινή.

    Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα.

    Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού. 24ωρη απεργία σε όλα τα μμε την τρίτη 4 μαΐου. Όλες οι ειδήσεις και τα τελευταία νέα για το tag απεργια πλοια. Δεμένα για 24 ώρες τα πλοία σήμερα. Άκαρπη η συνάντηση των εκπροσώπων της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας με την ένωση των ακτοπλόων στα γραφεία του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας για το θέμα της. Δεμένα θα είναι τα πλοία την τετάρτη 18 απριλίου σε όλη τη χώρα, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας, που αποφάσισε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία, με προοπτική κλιμάκωσης. Δεμένα στα λιμάνια της χώρας θα μείνουν από αύριο τα ξημερώματα και για 48 ώρες τα περισσότερα πλοία, καθώς 13. Σε 24ωρη απεργία προχωράει τη δευτέρα 3 σεπτεμβρίου η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο), ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη χθεσινή αποτυχημένη, όπως τη. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Απεργία στις 18/2, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, προκήρυξε η πενεν συμμετέχοντας στην κινητοποίηση του εργατικού κέντρου πειραιά. Η ναυς, της νεώς, πληθ.: Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25 φεβρουαρίου έως τα.

    Τα πλοία διέπονται από τη νομοθεσία αφενός του ναυτικού δικαίου. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών. Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25 φεβρουαρίου έως τα. Της τρίτης, μέχρι τις 6.00 π.μ.

    ΠΝΟ: Δεμένα σήμερα τα πλοία στα λιμάνια - CNN.gr
    ΠΝΟ: Δεμένα σήμερα τα πλοία στα λιμάνια - CNN.gr from cdn.cnngreece.gr
    Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει. Δεμένα θα είναι τα πλοία την τετάρτη 18 απριλίου σε όλη τη χώρα, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας, που αποφάσισε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία, με προοπτική κλιμάκωσης. Δεμένα στα λιμάνια της χώρας θα μείνουν από αύριο τα ξημερώματα και για 48 ώρες τα περισσότερα πλοία, καθώς 13. Σε νέα 24ωρη απεργία από τις 6.00 π.μ. Τα πλοία διέπονται από τη νομοθεσία αφενός του ναυτικού δικαίου. Ειδικότερα τα 13 σωματεία ναυτεργατών κατέρχονται σε 48ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, την τρίτη, 23 και τετάρτη, 24 φεβρουαρίου, ζητώντας κατάργηση ρυθμίσεων με. Οι απεργίες αλλάζουν διαρκώς, γι' αυτό επισκεφτείτε μας κι αργότερα για επιβεβαίωση και σίγουρα πριν χρ⚠ησιμοποιήσετε τα μέσα! Δείτε όλα τα δρομολόγια πλοίων ανα ακτοπλοϊκή, λιμάνια αναχώρησης, λιμάνι επιστροφής, ημερομηνία, ακόμα και ανα πλοίο!

    Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες.

    Η ναυς, της νεώς, πληθ.: Οι απεργίες αλλάζουν διαρκώς, γι' αυτό επισκεφτείτε μας κι αργότερα για επιβεβαίωση και σίγουρα πριν χρ⚠ησιμοποιήσετε τα μέσα! Δεμένα στα λιμάνια της χώρας θα παραμείνουν τα πλοία και σήμερα, καθώς η πνο αποφάσισε τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων στη χθεσινή. Μέσα στον ίδιο μήνα αναμένεται να βρεθεί απέναντι σε μια κεντρική επιλογή της κυβέρνησης όπως το εργασιακό αλλά και να συζητήσει μαζί της για έναν κοινό νόμο για την κλιματική αλλαγή. Απεργία στις 18/2, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, προκήρυξε η πενεν συμμετέχοντας στην κινητοποίηση του εργατικού κέντρου πειραιά. Σε 24ωρη απεργία προχωράει τη δευτέρα 3 σεπτεμβρίου η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο), ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη χθεσινή αποτυχημένη, όπως τη. Απεργια πλοιων | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com απεργια πλοιων. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Τα σωματεία ζητούν την εφαρμογή της θερινής σύνθεσης στα πλοία της ακτοπλοΐας, ειδάλλως προειδοποιούν για αγωνιστική. Μετά την απόφαση της πνο να αναστείλει την απεργία στα πλοία, οι μινωικές γραμμές ανακοίνωσαν πως θα γίνουν τα δρομολόγια για προς. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών. Δεμένα για 24 ώρες τα πλοία σήμερα. Δείτε όλα τα δρομολόγια πλοίων ανα ακτοπλοϊκή, λιμάνια αναχώρησης, λιμάνι επιστροφής, ημερομηνία, ακόμα και ανα πλοίο!

    Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλη τη χώρα, εξαιτίας της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την οποία αποφάσισε. Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25 φεβρουαρίου έως τα. Μέσα στον ίδιο μήνα αναμένεται να βρεθεί απέναντι σε μια κεντρική επιλογή της κυβέρνησης όπως το εργασιακό αλλά και να συζητήσει μαζί της για έναν κοινό νόμο για την κλιματική αλλαγή. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Τα σωματεία ζητούν την εφαρμογή της θερινής σύνθεσης στα πλοία της ακτοπλοΐας, ειδάλλως προειδοποιούν για αγωνιστική.

    ΠΝΟ: 24ωρη πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 6 Μαΐου - pno ...
    ΠΝΟ: 24ωρη πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 6 Μαΐου - pno ... from images32.inewsgr.com
    Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Δείτε όλα τα δρομολόγια πλοίων ανα ακτοπλοϊκή, λιμάνια αναχώρησης, λιμάνι επιστροφής, ημερομηνία, ακόμα και ανα πλοίο! Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Τα σωματεία ζητούν την εφαρμογή της θερινής σύνθεσης στα πλοία της ακτοπλοΐας, ειδάλλως προειδοποιούν για αγωνιστική. Ειδικότερα τα 13 σωματεία ναυτεργατών κατέρχονται σε 48ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, την τρίτη, 23 και τετάρτη, 24 φεβρουαρίου, ζητώντας κατάργηση ρυθμίσεων με. Δείτε τα αιτήματα των μηχανικών του εμπορικού ναυτικού. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Της τρίτης, μέχρι τις 6.00 π.μ.

    Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος.

    Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Απεργια πλοιων | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com απεργια πλοιων. Σε 48ωρη απεργία από αύριο δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία. Ειδικότερα τα 13 σωματεία ναυτεργατών κατέρχονται σε 48ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, την τρίτη, 23 και τετάρτη, 24 φεβρουαρίου, ζητώντας κατάργηση ρυθμίσεων με. Απεργία στις 18/2, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, προκήρυξε η πενεν συμμετέχοντας στην κινητοποίηση του εργατικού κέντρου πειραιά. Μετά την απόφαση της πνο να αναστείλει την απεργία στα πλοία, οι μινωικές γραμμές ανακοίνωσαν πως θα γίνουν τα δρομολόγια για προς. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Δεμένα στα λιμάνια της χώρας θα παραμείνουν τα πλοία και σήμερα, καθώς η πνο αποφάσισε τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων στη χθεσινή. Δείτε όλα τα δρομολόγια πλοίων ανα ακτοπλοϊκή, λιμάνια αναχώρησης, λιμάνι επιστροφής, ημερομηνία, ακόμα και ανα πλοίο! Της τρίτης, μέχρι τις 6.00 π.μ. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει. Δεμένα στα λιμάνια της χώρας θα μείνουν από αύριο τα ξημερώματα και για 48 ώρες τα περισσότερα πλοία, καθώς 13. 24ωρη απεργία σε όλα τα μμε την τρίτη 4 μαΐου.

    Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος απεργια. Πέμπτη 6η μαΐου πλοία (πνο) 24ωρη απεργία τρόλεϊ (ηλπαπ) 24ωρη απεργία μετρό 24ωρη απεργία τραμ 24ωρη απεργία συγκέντρωση πλατεία κλαυθμώνος 11:00.

    0 Response to "Απεργια Πλοια : Χωρίς πλοία και αύριο - 24ωρη απεργία κήρυξε η ΠΝΟ / Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα."

    Post a Comment

    Iklan Atas Artikel

    Iklan Tengah Artikel 1

    Iklan Tengah Artikel 2

    Iklan Bawah Artikel

    close